0%
100%

Raziskava o internem komuniciranju in digitalni preobrazbi

Pozdravljeni,  

prijazno vas vabimo k sodelovanju v raziskavi o internem komuniciranju in digitalni preobrazbi. Pri izvedbi raziskave sodelujemo Slovensko društvo za odnose z javnostmi in članica društva Karidia Toure Zagrajšek,  doktorska študentka na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, smer Medijske komunikacije.

Vaši odgovori bodo pripomogli k boljšemu razumevanju in pregledu stanja digitalne preobrazbe internega komuniciranja v slovenskih podjetjih. 

Za izpolnitev ankete boste potrebovali približno 15 minut.  Vabimo vas, da jo izpolnite že danes ali najkasneje do 15. avgusta. 

Anketa je popolnoma prostovoljna, zaupna in anonimna. Vaši odgovori bodo uporabljeni izključno za namene raziskave in prikazani samo v zbirni obliki. Celoviti podatki so za kakovost raziskave pomembni, zato vas prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja. 

Vabimo vas, da povezavo na anketo ( https://1ka.arnes.si/IK-digitalno) delite še z drugimi, ki se v vašem podjetju ali izven njega ukvarjajo z internim komuniciranjem ali digitalno preobrazbo. Tako bomo lahko v raziskavo vključili čim več strokovnih mnenj. 

Za morebitne informacije ali vprašanja glede ankete nam lahko pišete na naslov: karidia.toure@student.um.si

Najlepša hvala za sodelovanje. Želimo vam prijetno poletje!

Karidia Toure Zagrajšek in PRSS

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>