0%
100%

Motivacija za ustvarjanje - Stran 1

Vabljeni ste k sodelovanju v raziskavi, kjer nas zanimajo razlogi za vaše literarno ustvarjanje! Raziskava poteka na Oddelku za psihologijo, na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani v okviru doktorskega študija pod vodstvom prof. dr. Andreje Avsec.

Če se odločite za sodelovanje v raziskavi, bo vaša naloga odgovoriti na vprašanja, ki se nanašajo na vašo motivacijo za ustvarjanje, ter izpolniti ustvarjalno nalogo (oblikovanje dveh metafor).
Izpolnjevanje ankete traja približno 12 minut, nekaj minut pa boste potrebovali za ustvarjanje metafor. 
Udeležba v raziskavi ne prinaša posebnih tveganj ali koristi z izjemo znanja in izkušenj, ki jih boste pridobili v okviru sodelovanja. Vaše sodelovanje v raziskavi je v celoti prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekinete brez posledic. Anketa je povsem anonimna, javno bodo objavljeni in dostopni le skupinski rezultati. Če vas zanimajo vaši individualni rezultati, so na koncu navodila, kako si jih boste lahko ogledali!
Če vas zanima karkoli v zvezi z anketo, ste dobrodošli, da za dodatne informacije pišete na barbara.rigler@guest.arnes.si

Vnaprej hvala!
Barbara Rigler,  producentka za literarno dejavnost pri JSKD

*

Prosimo, da označite, da ste stari 16 let ali več, da se strinjate z udeležbo v opisani raziskavi in da dovolite uporabo vaših odgovorov v pedagoške in znanstveno-raziskovalne namene!