0%
100%

Pouk na daljavo za učence_ke s priseljenskim ozadjem v epidemiji COVID-19 - za UČENCE

Pedagoški inštitut, kot član Mreže SIRIUS (Evropska mreža za vključevanje priseljencev v izobraževanje) izvaja raziskavo o šolanju na daljavo v času epidemije COVID-19.
Z vprašalnikom zbiramo vtise učencev in učenk ter dijakov in dijakinj s priseljenskim ozadjem o tem, kako je potekal pouk na daljavo v času drugega zaprtja šol (jesen-zima 2020/2021) in s kakšnimi težavami ste se soočali pri šolanju od doma.
Na vsaki šoli ste določili skupno šifro (sestavljeno iz črk in številk), ki jo vpišite na začetku reševanja ankete (vprašaj učitelja za šifro).
Zaradi lažjega branja in razumevanja smo se odločile, da pri vprašanjih uporabimo le obliko učenec/učenci, ki vključuje tako učence kot učenke in dijake ter dijakinje.
Tvoji odgovori bodo zabeleženi in obravnavani anonimno, tako da tvoje identitete ne bo mogoče prepoznati. Nekaj vprašanj na koncu se nanaša na tvoje demografske podatke: spol, starost in materni jezik. Vendar bomo vsa spoznanja iz raziskave objavili samo kot skupinske rezultate vseh sodelujočih in tako noben posamezen odgovor ne bo v nobenem primeru nikomur javno dostopen. Zato te prosimo, da na naslednji strani podaš soglasje za sodelovanje v raziskavi.
Prosimo te, če si lahko vzameš 20 minut časa in s klikom na gumb "GDPR uvod" pričneš z izpolnjevanjem ankete.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>