Prijava na predavanje 21. 2. 2023 ob 17.00: ČAS MLADOSTNIŠTVA – KAKO OHRANITI ODNOSE

Spoštovani starši,

v torek, 21. 2. 2023, z začetkom ob 17.00 uri v učilnici 4. C vas vabimo na predavanje v sodelovanju z Mestno zvezo prijateljev mladine Ljubljana. 90-minutno predavanje z naslovom “ČAS MLADOSTNIŠTVA – KAKO OHRANITI ODNOSE” bo izvedel univ. dipl. socialni pedagog Damjan Habe (Mestna ZPM Ljubljana).

PREDAVANJE BO POTEKALO v živo na šoli v učilnici 4. C.

Kratek opis predavanja:
Čas najstništva in mladostništva je vihravo obdobje za veliko število družin. Ne le za starše, tudi za otroke, za celo družino. To je obdobje v katerem naš »otrok« resno odrašča in naš mladi »odrasli« je še vedno otrok. Na delavnici bomo govorili o obdobju adolescence in njenih značilnostih. Spraševali se bomo, zakaj je to obdobje tako naporno za vse? Zakaj ne more biti bolj enostavno in ali si lahko naredimo v družini življenje bolj enostavno? Odgovorili si bomo na vprašanje, kako pri najstniku doseči, da bo deloval sebi v prid in kaj pravzaprav to pomeni? Predvsem pa, kako obdržati odnos, ki nam bo pomagal, da se naš mladostnik ne odtuji.

Prosimo za prijavo z izpolnitvijo prijavnice, zaradi pridobitve okvirnega števila udeleženih. Hvala vnaprej in vabljeni!

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>