0%
100%

Samozdravljenje s kanabinoidi v Sloveniji

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Drugi identifikatorji - spol, izobrazba, starost

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

V raziskavi želimo izmeriti vplivov samozdravljenja s kanabinoidi na zdravje pacientov s pomočjo pacient-centričnega modela. Raziskava poteka v mesecih september do november 2020 v Sloveniji. Raziskavo v okviru svoje magistrske naloge izvaja magistrski študent 2. letnika Integrativnih zdravstvenih ved na Alma Mater Europaea (https://www.almamater.si/), Dušan Stopar pod vodstvom mentorjev doc. dr. Tanja Bagar in asist. Željko Perdija, dr. med. ter ob podpri inštituta ICANNA – mednarodnega inštituta za kanabinoide (http://www.institut-icanna.com/). Merjenje učinkov samozdravljenja bo izpeljano na osnovi samoocene po modelu Euroqol (https://euroqol.org). Vsi udeleženci raziskave v raziskavi sodelujejo prostovoljno. Podatki o udeležencih pridobljeni v okviru te raziskave so anonimni in uporabljeni v okviru statističnih in kvalitativnih metod raziskave.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>