0%
100%

Ocena samooskrbe in zaznavanja sladkorne bolezni

Spoštovani!

Sem Lucija Gosak, študentka doktorskega študijskega programa Zdravstvene nege na Fakulteti za zdravstvene vede, Univerze v Mariboru. V okviru svojega doktorskega študija izvajam raziskavo o samooskrbi in percepciji bolezni pri pacientih z diagnosticirano sladkorno boleznijo.

Prosim Vas, da na vprašanja in trditve odgovorite tako, da označite ustrezni odgovor. Vljudno Vas prosimo, da na odgovore odgovarjate z resničnimi podatki. Sodelovanje pri anketnem vprašalniku je prostovoljno in zagotavlja popolno anonimnost za udeležence. Prav tako lahko tekom izpolnjevanja anketnega vprašalnika odstopite od raziskave, brez kakršnih koli posledic in brez podajanja razlogov. Z izpolnitvijo anketnega vprašalnika soglašate s samo raziskavo in analizo podatkov.

Rezultati bodo uporabljeni v raziskovalne namene, pri tem pa ne bo razvidnih podatkov o posamezniku ali instituciji ampak samo skupni rezultati.

Za sodelovanje se Vam lepo zahvaljujemo,                                                                                 
Lucija Gosak

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>