0%
100%

Dobava lokalno pridelane hrane v institucije na Škofjeloškem

Pozdravljeni!

Razvojna agencija SORA je skupaj z Oddelkom za geografijo Univerze v Ljubljani pripravila kratko anketo tudi za institucije na območju 4-ih občin (Škofja Loka, Gorenja vas-Poljane, Železniki in Žiri). Z anketo želimo odkriti, v kakšnem številu institucije vključujejo lokalno pridelano hrano v svojo prehrano/jedilnike, kaj vpliva na njihovo odločitev, kakšne težave se jim pri tem pojavljajo, ali kaj pogrešajo v trenutni ponudbi lokalnih ponudnikov itd. Odgovori nam bodo podali vpogled v trenutno stanje, poleg tega pa nam bo v pomoč tudi pri nadaljnjem delu.

Pri lokalno pridelani hrani so pomembne kratke razdalje med krajem pridelave oz. predelave in porabe. Lokalni trg najpogosteje omejujemo kot območje, ki je od lokalnega ponudnika oddaljeno do okoli 60 km.

Prosimo vas, da si vzamete 10 minut, saj so vaši odgovori ključni vir naše raziskave. Anketa je popolnoma anonimna, zbrani podatki pa bodo uporabljeni v strategiji razvoja kmetijstva, ki jo pripravlja Razvojna agencija Sora, ki je vodilni partner LAS loškega pogorja.

Najlepše se vam zahvaljujemo za sodelovanje.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>