0%
100%

Analiza prijavno-izbirnega postopka za vpis na dodiplomske študijske programe

Spoštovani študentje, diplomanti,

vsi, ki vam je namenjen ta nagovor, ste se v svojem življenju že prijavljali in vpisovali na visokošolski študij. Način prijave in vpisa je nespremenjen od leta 1995.  Pripravili smo vprašalnik, s katerim bi želeli zagotoviti, da se sliši vaše mnenje, mnenje študentov, diplomantov.

Če želimo karkoli izboljšati, nam morate vi sporočiti,  kaj bi bilo treba spremeniti. Sedanji način prijave in razporeditve na programe je utemeljen na treh željah, ki ste jih navedli v prijavi. Natančnejša analiza o zadovoljstvu študentov z obstoječim načinom prijave in vpisa na dodiplomske visokošolske študijske programe še ni bila opravljena.

Ravno na podlagi vaših izkušenj bomo lahko predlagali spremembe v postopkih prijav in vpisa ter s tem zagotovili ustrezno dostopnost visokošolskega izobraževanja.  Prizadevamo si, da bi sistem omogočil študij vsem, ki se zmorejo in želijo razvijati na določenem študijskem področju.

Hvaležni vam bomo, če si boste lahko vzeli čas in s tem pomagali razvijati ustrezen način prijave ter vpisa na visokošolske študijske programe.

S klikom na naslednjo stran lahko začnete z izpolnjevanjem vprašalnika.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>