Postani član Alumni FOV - Stran 1

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že več kot šestdeset let aktivno sodeluje pri razvoju in uveljavljanju organizacijskih znanosti v ožjem in širšem okolju.

Ogledalo dela fakultete so prav njeni bivši študentje in diplomanti, med katerimi najdemo ugledna, uspešna in prepoznavna imena na različnih področjih in zavidljivih položajih.

Z željo, da bi ohranjali povezanost ter komunikacijo med različnimi generacijami študentov in diplomantov, samo fakulteto in širšim okoljem, povezanim s fakulteto, vas vabimo, da se pridružite Alumni FOV.

Alumni FOV se trudi aktivno sodelovati pri pozitivnem razvoju družbe. Omogoča osebni in strokovni razvoj svojih članov in njihovih organizacij, promovira njihove dosežke in skrbi za ugled in razvoj fakultete ter organizacijskih ved v širšem smislu.

*

Ime:

*

Priimek:

*

E-pošta:

Naslov:

Telefon:

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
 

Vaši osebni podatki se bodo varovali v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1).

Seznanjen(a) sem, da:

• lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov ter dano privolitev kadar koli prekličem, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Univerze v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj;

• lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov;

• je Pooblaščena oseba za varstvo podatkov upravljavca: doc. dr. Miha Dvojmoč, Fakulteta za varnostne vede, Univerze v Mariboru, Kotnikova 8, 1000 Ljubljana, dpo@um.si.

 

Soglasje za zbiranje in objavo kontaktnih podatkov in fotografij

Privolitev za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov je prostovoljna. S podajo soglasja izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne ter soglašam, da Alumni FOV, Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede,