Zemljevid diplomantov FOV - Stran 1

Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru je do danes diplomiralo preko 20.600 študentov. Po vzoru nekaterih fakultet Univerze v Mariboru bi radi vzpostavili zemljevid diplomantov FOV s katerim bi pokazali, kje vse naši diplomanti živijo in/ali delajo.

Ostali podatki, po katerih sprašujemo so neobvezni in jih zapišete le, če nam dovoljujete, da z vami stopimo v stik za prihodnje dogodke. Veseli bomo tudi, če se včlanite v naši ALUMNI FOV: https://fov.um.si/sl/sodelovanje-z-okoljem/karierni-center/alumni-fov-alumni-um.

Imena in priimki NE bodo vidni na zemljevidu. Za vsa vprašanja in komentarje smo dosegljivi na alumni.fov@um.si.

Vabljeni k sodelovanju!

Ime:

Priimek:

Vpišite vaš elektronski naslov:

Država, kjer živite:

Mesto, kjer živite:

Mesto, kjer delate:

*

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:
Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.

 

Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov: