Spoštovani,

pred vami je vprašalnik raziskave mednarodnega projekta LOOP, v katerem sodelujeta tudi Univerza v Ljubljani in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Projekt poteka pod okriljem akcije eksperimentalnih politik v okviru programa Erasmus+ in ima za svoj namen prispevati k izboljšanju podpore mladim strokovnjakom, ki stopajo na svojo poklicno pot v pedagoškem poklicu.

Poleg želje po tvornem sodelovanju v mednarodnem partnerstvu 13 partnerjev iz sedmih držav, je velik cilj slovenskih partnerjev v pripravi podlage za konkretne prilagoditve in spremembe na tem področju, za kar pa je sodelovanje različnih deležnikov področja ključno.

Raziskava predstavlja enega prvih korakov pri pripravi analize stanja in potreb. Vprašalnik je relativno obsežen in poglobljen ter skuša zagotoviti kar najbolj celovit in poglobljen uvid v razmere na terenu ter potrebe, želje in pričakovanja pedagoških delavcev. Vaši odgovori bodo temeljito analizirani in uporabljeni pri pripravi programov in predlogov sistemskih sprememb, ki jih bomo pripravljali v nadaljevanju projekta.

Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo predvidoma okoli 30 minut, s klikom na napis desno zgoraj pa lahko izpolnjevanje vprašalnika prekinete in z njim nadaljujete kasneje.

Več o samem projektu, namenu raziskave, informacijah o obdelovanju podatkov in nekaterih drugih podrobnostih lahko preberete na povezavi.

Za sodelovanje v raziskavi se vam vnaprej zahvaljujemo.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>