PRIJAVA v Evidenco strokovnjakov VŽU UP

Pozdravljeni.

E-prijava je namenjena vključitvi v Evidenco strokovnjakov VŽU UP, ki se bo uporabljala pri ugotavljanju obstoječih možnosti ponujanja in nadgradnje programov vseživljenjskega učenja v okviru mrežnega sistema VŽU UP.  

Z vnosom in oddajo E-prijavnice se strinjate z uporabo in vodenjem vaših osebnih podatkov za namen vodenja Evidence strokovnjakov VŽU UP. Vaši osebni in kontaktni podatki bodo prenešeni v evidenco, ki bo shranjena skladno z zagotavljanjem varovanja osebnih podatkov in ne bodo brez vaše izrecne privolitve nikoli  posredovani tretjim osebam.
Z oddajo E-prijave v Evidenco strokovnjakov VŽU UP ste SEZNANJENI s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki, in sicer da lahko:
-       zahtevate dostop do svojih podatkov, popravek, izbris ali prenos teh podatkov in omejitev njihove obdelave ali podate ugovor zoper obdelavo;
-       vložite pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, če menite, da upravljavec osebnih podatkov krši predpise o varovanju osebnih podatkov;
-       informacije o upravljavcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov preberem na spletnem naslovu www.upr.si.  

V primeru, da imate pri izponjevanju prijavnega obrazca težave ali potrebujete dodatne informacije, se obrnite na KC UP: kariernicenter@upr.si ali na telefonsko številko 05/611 7636 ali 040 528 620 (Iris).

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>