Spolno zadovoljstvo

Pozdravljeni.

Prosimo vas, če si vzamete nekaj minut (cca 6 minut) in pričnete z izpolnjevanjem ankete. Vprašanja se nanašajo na spolno interakcijo s partnerjem(-ico) v ZADNJEM LETU. Anketo uspešno oddate s klikom na tipko KONEC, v nasprotnem se anketa zabeleži kot neustrezna.

Anketni vprašalnik ima kot cilj ugotoviti spolno zadovoljstvo pri ženskah in moških v splošni populaciji ter parih. Spolno nezadovoljstvo ne vpliva samo na posameznika, temveč tudi na družbo in predstavlja vse večji javnozdravstveni problem, negativno vpliva na spolno obnašanje pri ženskah in moških, vodi do manjšega samospoštovanja in manjšega vzajemnega zadovoljstva med partnerji ter nestabilnosti v zvezi.

Zmanjšano spolno zadovoljstvo je povezano z nastajanjem spolnih težav, npr. težave z orgazmom pri ženskah in zgodnjo ejakulacijo ter erektilno motnjo pri moških.

Vljudno vas prosim, da si vzamete nekaj minut za izpolnitev anketnega vprašalnika, ki je popolnoma varen, anonimen in prostovoljen. S pritiskom na gumb za izpolnjevanje anketnega vprašalnika soglašate z raziskavo. Iz raziskave lahko kadarkoli izstopite brez posledic. Podatki raziskave bodo služili izključno in samo namenu izdelave projektnega dela.

Prosim, da anketo delite naprej, da bi dosegli reprezentativen vzorec.

Študijo izvaja Zdravstvena fakulteta - Univerza v Ljubljan v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter drugimi univerzami:
Izr. prof. dr. Andrej Starc, Slovenija
Doc. dr. Raja Dahmane Gošnak, Slovenija
Karoline Palatin, Slovenijs
Prof. Giuseppe Ricci, Italija
Doc. dr. Branko Gabrovec, Slovenija
Prof. dr. Danijela Malnar, Hrvaška
Prof. dr. Krešimir Rotim, Hrvaška
Prof. dr. Vedran Đido, Bosna in Hercegovina
Prof. dr. Violeta Enea, Romunija

Za sodelovanje v raziskavi in pomoč se vam že v naprej zahvaljujem

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>