0%
100%

Vseslovenska raziskava o prostovoljskem delu za prostovoljceSpoštovani prostovoljci, spoštovane prostovoljke!

Pred vami je spletni vprašalnik, ki smo ga v Slovenski filantropiji pripravili v sodelovanju z Oddelkom za psihologijo Univerze v Ljubljani. Ker si želimo, da bi bili naši prostovoljci_ke zadovoljni, smo se odločili, da izpeljemo vseslovensko raziskavo o prostovoljstvu.

Da bi bolje razumeli dejavnike, ki se povezujejo z opravljanjem prostovoljskega dela, smo pripravili spletni vprašalnik, namenjen prostovoljkam_cem, ki delujejo na različnih področjih v Sloveniji. Pri tem želimo poudariti, da ni pravilnih in napačnih odgovorov na zastavljena vprašanja, saj nas zanimajo predvsem vaše osebne izkušnje s prostovoljskim delom. Želimo si slišati prav vsakega izmed vas!

Vprašalnik je v celoti anonimen in storili bomo vse, da zaščitimo vašo zasebnost. Zapisi vaših izkušenj in spremljajoči demografski podatki bodo shranjeni pod raziskovalno šifro, javno pa bodo objavljeni in dostopni le skupinski rezultati.

Izpolnjevanje vprašalnika traja približno 15 minut, vprašalnik pa bo mogoče rešiti do konca novembra 2020. Če se odločite za sodelovanje v raziskavi, bo vaše sodelovanje v celoti prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekinete brez posledic. Udeležba v raziskavi ne prinaša posebnih tveganj, morebitno utrujenost med reševanjem pa lahko olajšate s kratkimi odmori, saj izpolnjevanje ni časovno omejeno.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na vodjo raziskave na Slovenski filantropiji, Sabrino Lever (sabrina.lever@filantropija.org), ali na vodjo raziskave na Oddelku za psihologijo, dr. Evo Boštjančič (eva.bostjancic@ff.uni-lj.si).

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo,
Slovenska filantropija in Oddelek za psihologijo Univerze v Ljubljani

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>