Zunanji kolegij - 1. srečanje - Mladina 2020 - družbeni profil mladih v Sloveniji - Stran 1

Spoštovani, ob dnevu Svetovalnega centra Maribor prirejamo prvo  strokovno predavanje v šolskem letu 2021/2022 z naslovom "Mladina 2020 – družbeni profil mladih v Sloveniji", ki bo v petek, 22. 10. 2021 ob 12. uri. Predavala nam bosta izr. prof. dr. Miran Lavrič in izr. prof. dr. Andrej Naterer s Filozofske fakultete v Mariboru. Predavanje bo potekalo preko spletnega orodja ZOOM. Cena za udeležbo je 5 eur/udeleženca. Za uspešno prijavo je potrebno podati vse zahtevane informacije. Odjava je možna najkasneje dan pred predavanjem. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj prosimo pišite na svetovalni.center-mb@guest.arnes.si. 

*

IME UDELEŽENCA

*

PRIIMEK UDELEŽENCA

*

Telefonska številka udeleženca

*

Elektronski naslov za obveščanje

(npr. janez.novak@example.com)

*

Naziv ustanove - plačnika (plačnik je lahko tudi fizična oseba)

*

Naslov plačnika - ulica in hišna številka

*

Poštna številka in kraj

*

Davčna številka plačnika

Z oddajo podatkov potrjujem, da sem seznanjen/a  s Politiko varstva osebnih podatkov Svetovalnega centra Maribor, objavljeno na spletni strani zavoda.

Bližnjico do strokovnega predavanja boste prejeli naknadno (predvidoma dan pred predavanjem) na vpisani elektronski naslov.  

V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj prosimo pišite na svetovalni.center-mb@guest.arnes.si. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>