0%
100%

Organizacijsko prostovoljstvo – vprašalnik za zaposlene

Spoštovana, spoštovani!

Pred vami je vprašalnik o organizacijskem prostovoljstvu, ki je nastal v sodelovanju
Slovenske filantropije in študenti psihologije Univerze v Ljubljani. Nekateri izmed vas morda že poznate ali pa ste morda že slišali za izraz organizacijsko ali korporativno prostovoljstvo. Slovenska filantropija opiše organizacijsko prostovoljstvo kot "prostovoljski programi podjetij, ki obsegajo prostovoljsko neplačano delo zaposlenih za dobrobit širše skupnosti, ki ga z različnimi iniciativami podpira delodajalec oz. podjetje".

Prosili bi vas, da si vzamete 5 min in odgovorite na vprašanja na naslednji strani.
Pravilnih ali napačnih odgovorov ni, zato odgovarjate iskreno, spontano. Pri tem zapišite prvi odgovor, ki vam pride na misel, saj nas zanimajo vaši odgovori, vaše mnenje in izkušnje. Vaši odgovori so popolnoma anonimni.

Raziskava poteka do sredine decembra 2020.

Če imate morda kakšna vprašanja, se lahko obrnete na vodjo raziskave na Slovenski filantropiji Sabrino Lever (sabrina.lever@filantropija.org) ali na vodjo raziskave na Oddelku za psihologijo, dr. Evo Boštjančič (eva.bostjancic@ff.uni-lj.si).

  

HVALA za vaše sodelovanje! VSAKO mnenje šteje.
Slovenska filantropija in Oddelek za psihologijo Univerze v Ljubljani

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>