Vseslovenska raziskava o korporativnem prostovoljstvu – za vodje kadrovskih služb


V sodelovanju s Slovensko filantropijo študentje magistrskega študija psihologije raziskujemo različne vidike organizacijskega oz. korporativnega prostovoljstva v slovenskem prostoru.

Korporativno prostovoljstvo je oblika socialne odgovornosti organizacij, ki preko izvajanja prostovoljskih programov načrtno posvečajo svoj del časa in dejavnosti prostovoljstvu. V vprašalniku na naslednjih straneh proučujemo motive, razloge in strategije za uvajanje korporativnega prostovoljstva v vaših delovnih organizacijah. Pri tem vas prijazno prosimo, da na vprašanja odgovarjate iskreno. Spletni vprašalnik je v celoti anonimen in bomo storili vse, da zaščitimo vašo zasebnost. Zato v vprašalniku ni potrebno navesti organizacije, iz katere prihajate, temveč le sektor. 

Izpolnjevanje spletnega vprašalnika traja 8-10 minut. 

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj se lahko obrnete na vodjo raziskave na Slovenski filantropiji, Sabrino Lever (sabrina.lever@filantropija.org) ali na vodjo raziskave na Oddelku za psihologijo, dr. Evo Boštjančič (eva.bostjancic@ff.uni-lj.si).

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo, oddelek za psihologijo UL in Slovenska filantropija.

S klikom “NASLEDNJA STRAN” potrjujem, da sem pojasnilo o raziskavi prebral_a in da sem dobil_a priložnost za postavitev vprašanj v zvezi z raziskavo. Potrjujem svojo privolitev za udeležbo v opisani raziskavi in dovoljujem uporabo rezultatov v pedagoške in znanstveno raziskovalne namene.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>