Raziskava povpraševanja po digitalnih profilih v slovenskih organizacijah

Digitalni profili predstavljajo pomemben del vsake organizacije, še posebej pa je njihova vloga ključna v procesih digitalne transformacije. Število trenutno zaposlenih digitalnih profilov ter napovedi posameznih organizacij glede potreb po kadrih na področju digitalnih profilov lahko pomembno pripomorejo k zagotovitvi potrebovanih kadrov v prihodnosti.

Za namen zbiranja informacij vas vljudno vabimo k izpolnitvi vprašalnika, ki nam bo ponudil vpogled v trenutno stanje povpraševanj po digitalnih profilih v slovenskih podjetjih. Predviden čas reševanja vprašalnika je 10 minut.

Odgovori v raziskavi so anonimni in bodo obdelani le na skupinski ravni. Vprašanja, povezana z lastnostmi podjetja, služijo zgolj kot osnova za kategoriziranje rezultatov in nikakor za profiliranje sodelujočih.

Omogočeno je shranjevanje vprašalnika za namen kasnejšega nadaljevanja izpolnjevanja.

Iskreno se vam zahvaljujemo za čas, ki ga boste posvetili izpolnjevanju anketnega vprašalnika ter s tem pomembno pripomogli k aktivnostim zagotavljanja zadostnega števila digitalnih profilov v prihodnosti!
 


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>