Prijavnica na webinar za karierne svetovalce, 24.3.2022 - Stran 1

Spoštovani.

Pred vami je prijavnica za udeležbo na  dogodku za karierne svetovalce. Dogodek ponujamo v obliki webinarja.  Program ste prejeli po elektronski pošti. Dogodek je pripravljen v sodelovanju treh evropskih mrež: Euroguidance, Europass in EQF NCP Slovenija. Za več informacij lahko pišete na europass@cpi.si.

Termin:
- 24.3.2022 od 9.15h -12h: webinar (Zoom)

Prosimo vas, da natančno izpolnite vsa zahtevana polja. O uspešni prijavi boste obveščeni po elektronski pošti.

Veselimo se srečanja z vami,

Ekipa mrež Euroguidance, Europass in EQF NCP Slovenija

*

Ime in priimek

*

Organizacija

*

elektronska pošta

(npr. janez.novak@example.com)

*

Namen zbiranja osebnih podatkov je namenjen zgolj evidentiranju števila prijavljenih na dogodek, pošiljanju opomnika za dogodek po elektronski pošti. Upravljalec zbirke osebnih podatkov, zbranih v okviru prijave na dogodek ali drugače v okviru dogodka, je organizator, ki se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. 

*

Za namen promocije dogodka v različnih medijih, dovoljujem objavo fotografij in videoposnetkov, ki bodo posneti v okviru webinarja/seminarja. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>