0%
100%

Ocena potreb po psihosocialni podpori med epidemijo COVID-19

Spoštovani!

Zanima nas, kako vplivajo spremenjene razmere v času epidemije COVID-19 na vas in na vaše delo, zato vas vabimo da odgovorite na anketo. Reševanje je anonimno, vzelo vam bo približno 15-20 minut. Vse dodatne informacije o raziskavi lahko dobite na naslednji povezavi: Informirano soglasje.

Z vašim sodelovanjem nam boste pomagali pri prepoznavi in naslavljanju aktualnih potreb po psihosocialni podpori v družbi. 

Ob zaključku ankete vas vabimo, da odgovorite še na 3 kratke vprašalnike, ki se nanašajo na značilnosti čustvovanja med epidemijo in vloge različnih načinov razmišljanja pri spoprijemanju z epidemijo COVID-19. Reševanje vprašalnikov vam bo vzelo približno 5-10 minut.

K sodelovanju v anketi vabimo osebe, starejše od 18 let. S klikom na gumb za pričetek reševanja ankete soglašate, da anketo rešujete prostovoljno ter da dovolite, da so vaši odgovori uporabljeni v raziskovalne namene.

Društvo psihologov Slovenije in Nacionalni inštitut za javno zdravje v sodelovanju z drugimi organizacijami

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>