DBL - revija Knjižnica

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

Spoštovani člani Društva bibliotekarjev Ljubljana in bralci revije Knjižnica!

V zadnjem letu se je veliko govorilo o reviji Knjižnica. Izdajatelj revije je prejel dopolnilno odločbo, ki je namenjena sofinanciranju izdaje revije Knjižnica, in bo pomagala, da bo revija še naprej izhajala tudi v tiskani obliki.

Ker pa se je tisk podražil in poštnina predstavlja velik delež stroškov, vas lepo prosimo, da razmislite, ali želite še naprej prejemati tiskano verzijo revije. Mnogi od vas ste se že predhodno odločili, da boste prebirali izključno spletno verzijo. Če želite revijo še naprej prejemati v tiskani verziji, bo distribucija  v obliki prevzema na določenih dogovorjenih mestih, oz. bo v večjih knjižnicah organizirana preko poverjenikov.   

V anketi vas prosimo, da  nam sporočite, v kakšni obliki želite prejemati revijo Knjižnica v prihodnje. Svojo odločitev lahko kadar koli spremenite s sporočilom Društvu na info@dbl.si ali pišite blagajničarki Maji Peteh (maja.peteh@gozdis.si).

Lep pozdrav, ekipa DBL

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>