0%
100%

Psihološke značilnosti in občutja - Stran 1

Vabljeni ste k sodelovanju v raziskavi s področja psihologije, ki poteka na Oddelku za psihologijo Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem. Namen raziskave je preučiti različne značilnosti in občutja pri študentih, ki so v povezavi s pametnimi napravami in sodobnim načinom življenja.

Če se odločite za sodelovanje v raziskavi, bo vaša naloga izpolniti tri lestvice in odgovoriti na nekaj kratkih demografskih vprašanj. Izvedba raziskave bo trajala približno 10 minut. Za udeležbo v raziskavi ne boste prejeli nobenega nadomestila. Udeležba v raziskavi ne prinaša posebnih tveganj. Sodelovanje v raziskavi ne prinaša posebnih koristi z izjemo znanja in izkušenj, ki jih boste pridobili v okviru sodelovanja.

Vaše sodelovanje v raziskavi je v celoti prostovoljno in ga lahko kadar koli prekinete brez posledic. Storili bomo vse, da zaščitimo vašo zasebnost. Vaši odgovori in spremljajoči demografski podatki bodo shranjeni anonimno, vaša identiteta v nobenem primeru ne bo razkrita.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj se lahko obrnete na dr. Vesno Jug (e-pošta: vesna.jug@upr.si) ali na Komisijo za etiko raziskovanja UP FAMNIT.  S klikom na možnost "Želim sodelovati" jamčim, da sem izjavo prebral/a in da sem dobil/a priložnost za postavitev vprašanj v zvezi z raziskavo. Potrjujem svojo privolitev za udeležbo v opisani raziskavi ter dovolim uporabo rezultatov v pedagoške in znanstveno-raziskovalne namene.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>