0%
100%

Mikromobilnost in ranljivejši udeleženci prometa

Kot magistrski študent na Fakulteti za logistiko, Univerza v Mariboru, opravljam raziskavo na tematiko vpliva pojava mikomobilnosti na udeležence v prometu, ki se pri gibanju srečujejo s senzornimi ali gibalnimi ovirami (npr. slepi, slabovidni, invalidi...). Prosim, če si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete.


Preden pričnete z reševanjem ankete, vas prosimo, da imate v mislih urbano okolje ali mestno središče v katerem se najpogosteje gibljete. Vaše izkušnje in opažanja v tem specifičnem okolju bodo ključnega pomena za zagotavljanje natančnih in relevantnih odgovorov.

Anketa je popolnoma anonimna, pridobljeni podatki se bodo zbirali in obdelovali izključno v raziskovalne namene. Uporabljena je moška slovnična oblika, ki pa ne izključuje drugih spolov in velja enakovredno za vse.

Mikro-mobilnost kot način prevoza vključuje majhna vozila, na primer kolesa, električna kolesa, po možnosti električna motorna kolesa, skuterje in električne skuterje, rolke, vključno z električnimi, električne drone za prevoz ljudi in druga podobna vozila.

Vir: (Micro-Mobilnost: Naslednja Velika Stvar? – E-Mobilitygorenjska, 2019 http://e-mobilitygorenjska.si/micro-mobilnost-naslednja-velika-stvar/)