0%
100%

Otroški parlament

Pozdravljen/a!
Smo učenci, ki sodelujemo pri Otroškem parlamentu v tem šolskem letu. Letošnja tema Otroškega parlamenta je: Duševno zdravje otrok in mladih. Z to anketo zbiramo podatke o duševnem zdravju in samopodobi vas mladih. Vse podatke bomo uporabili v svoji predstavitvi na medobčinskem Otroškem parlamentu torej na medobčinskem tekmovanju. Vsi anketiranci  so anonimni.
Sedaj pa nekaj na kratko o duševnem zdravju in samopodobi, za lažje na daljno razumevanje. 
Duševno zdravje je »stanje dobrega počutja, v katerem posameznik uresničuje svoje sposobnosti, normalno obvladuje stres v vsakdanjem življenju, svoje delo opravlja produktivno in je sposoben prispevati k skupnosti, v kateri živi«. 
Samopodoba je celota predstav, stališč, potez, lastnosti, mnenj in drugih psihičnih vsebin, ki jih človek pripisuje samemu sebi. Samopodoba je ena izmed temeljnih področij osebnosti, ki se postopno oblikuje že od otroštva dalje in se spreminja ter razvija celo življenje. Je pomemben del osebnosti v vsakem življenjskem obdobju in v vsaki situaciji.
Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>