0%
100%

Psihološke obremenitve in duševno zdravje slovenskih profesionalnih igralcev

SOGLASJE

Pozdravljena igralka, pozdravljen igralec!

V okviru magistrske naloge študija psihologije na Filozofski fakulteti raziskujem duševno zdravje igralcev. Namen magistrske naloge je raziskati nekatere vidike duševnega zdravja in težav na področju mentalnega zdravja pri profesionalnih igralcih, ki so svoje šolanje zaključili na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani ter načine priprave na igro in sproščanja po igri.

V raziskavi sodelujete tako, da izpolnite vprašalnik, ki sledi. Izpolnjevanje traja približno 15 minut. Sodelovanje v raziskavi je popolnoma prostovoljno, ne prinaša posebnih koristi, za udeležbo v raziskavi ne boste prejeli nadomestila. Sodelovanje lahko prekinete v kateremkoli koraku zbiranja podatkov. Vsi podatki so popolnoma anonimni, storili bomo vse, da zaščitimo vašo zasebnost. Javno bodo objavljeni in dostopni le skupinski rezultati. 

V primeru vprašanj se lahko obrnete na izvajalko raziskave, Karin Šket (karinsket2@gmail.com, 051 238 360). 

V primeru, da se težko spoprijemate s psihološkimi obremenitvami, se obrnite na osebnega zdravnika ali poiščite psihoterapevtsko pomoč, lahko pa tudi pokličete na enega izmed telefonov za pomoč v stiski.

Hvala za vaš čas in doprinos k raziskovanju!

S klikom "Naslednja stran" jamčim, da sem soglasje prebral/-a in da sem dobil/-a priložnost za postavitev vprašanj v zvezi z raziskavo. Potrjujem svojo privolitev za udeležbo v opisani raziskavi, Psihopatološki znaki in vidiki pozitivnega mentalnega zdravja pri slovenskih profesionalnih igralcih " ter dovolim uporabo rezultatov v pedagoške in znanstveno-raziskovalne namene. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>