0%
100%

E-zdravje 2021

Spoštovani, 

zahvaljujemo se vam za pripravljenost na sodelovanje v anketi E-zdravje 2021, s pomočjo katere želimo raziskati učinke uporabe spletnih zdravstvenih skupnosti, kot je Med.Over.Net, na zdravstvo. Anketa je del raziskovalnega projekta Priložnosti in nevarnosti spletnih zdravstvenih skupnosti za zdravstvo (financiran s strani ARRS), v katerem sodelujejo Center za metodologijo in informatiko (FDV, Univerza v Ljubljani), Onkološki inštitut in Zavod Med.Over.Net. 
 
Vaši odgovori so izjemnega pomena za kvaliteto raziskave, pripomogli pa bodo tudi k razumevanju potencialov e-zdravstvenih storitev za kvalitetnejše zdravstvo. Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno, zavrnete lahko odgovore na določena vprašanja ali pa izpolnjevanje kadarkoli prekinete brez posledic.
 
Izpolnjevanje ankete je enostavno. Na vprašanja odgovarjate z izbiranjem odgovorov oziroma vnosom besedila, pri čemer sledite navodilom na zaslonu. Izpolnjevanje ankete traja približno 10 minut.
 
S klikom na gumb »Naslednja stran« pričnete z izpolnjevanjem ankete in ob tem tudi soglašate o sodelovanju v raziskavi in da so anonimizirani podatki, pridobljeni v raziskavi, lahko arhivirani v anonimizirani obliki in dostopni v znanstveno-raziskovalne namene.
 
Soglasje za izvedbo raziskavo je dne 30. maja 2019 odobrila Komisija za etiko v raziskovanju Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Za kakršnakoli dodatna vprašanja v zvezi z raziskavo nas lahko kontaktirate preko e-poštnega naslova ezdravje2021@gmail.com in z veseljem vam bodo posredovali dodatne informacije. 
 
Center za metodologijo in informatiko in Uredništvo Med.Over.Net
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>