0%
100%

MEDIJI IN OSNOVNOŠOLSKI OTROCI V SLOVENIJI (1. DO 6. RAZRED) 2023

Starši, pozdravljeni!

Hvala, ker sodelujete v raziskavi na področju medijske pismenosti. Pred vami je nekaj splošnih vprašanj povezanih z mediji, medijskimi navadami osnovnošolskih otrok (od 1. do 6. razreda) in tudi vas, staršev. Odgovarjajte po lastni presoji, ni pravilnih ali napačnih odgovorov, pomembno je vaše mnenje. Zbrani podatki nam bodo pomagali oblikovati koristne napotke in programe na področju medijske vzgoje otrok v prihodnosti.

Vprašalniki so anonimni, rezultate bomo obravnavali izključno na skupinski ravni (več sto anket skupaj) in v skladu s najvišjimi standardi raziskovalne etike. Kot soglasje za sodelovanje pri raziskavi se šteje začetek izpolnjevanja spletne ankete in ga lahko po želji kadarkoli prekinete.

Raziskavo izvaja Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ) v okviru Infrastrukturnega programa Medijska pismenost, ki ga financira Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS – ARRS. Več informacij lahko najdete na www.pismenost.si ali na info@pismenost.si.

Odgovarjajte za vašega najmlajšega otroka, ki obiskuje 1. do 6. razred osnovne šole. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>