Ven za zdravje

Spoštovani,

na Urbanističnem inštitutu Republike Slovenije izvajamo raziskavo, s katero želimo ugotoviti, kakšne so navade in preference ljudi glede uporabe zelenih površin za telesno dejavnost. Raziskavo izvajamo v navezavi na program Ven za zdravje, v okviru katerega so bila podana priporočila za načrtovanje zelenih površin za spodbujanje telesne dejavnosti prebivalcev.

Vsebino priporočil želimo nadgraditi, zato vas prosimo, da nam z odgovori na anketni vprašalnik pomagate čim bolje razumeti, kaj je v načrtovanju zunanjega prostora mest in naselij potrebno izboljšati za spodbujanje zdravega življenjskega sloga.

Vprašanja se nanašajo na vaše splošne navade pred pandemijo COVID-19. Kjer vas sprašujemo po vaših spremenjenih navadah zaradi omejitev pandemije, je to posebej navedeno.

Anketa je anonimna, za izpolnjevanje pa boste potrebovali približno 12 minut časa. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in izključno za potrebe te raziskave.

Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.

Urbanistični inštitut RS

_____________
Anketa je nastala s finančno pomočjo Raziskovalnega programa št. P5-0100, ki ga je sofinancirala Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije iz državnega proračuna.


OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>