Najlepša hvala za vaše odgovore! Pridobljene podatke bomo skrbno analizirali in uporabili za načrtovanje izboljšav.

Skupaj sooblikujmo prihodnost našega mesta.  

Maribor se prebuja in obnavlja zaupanje v svoje sposobnosti, saj ima prostor, ambicije in znanje, da postane prepoznavno središče talentov in priložnosti. Z izvedbo projektov trajnostne mobilnosti stopamo na pot mesta, ki razume prihodnost in svojim občanom nudi različne oblike mobilnosti, kot so okolju prijazen javni potniški promet, razvejana mreža varnih kolesarskih stez, možnost souporabe koles MBajk, brezplačni prevozi po mestnem jedru z električnim Maistrom in brezplačni prevozi za starejše – Prostofer.  

Skupaj z vašimi željami, pričakovanji in potrebami želimo še najprej oblikovati urejen, dostopen in varen urbani prostor, brez robnika med Dravo in Mestnim parkom. Zavedamo se pomena izboljšav, ki bi jih radi sooblikovali z vami, saj nam je vaše mnenje pomembno.  

Z anketo o željah in zadovoljstvu s sistemom trajnostne mobilnosti želimo, da imate neposreden vpliv na izboljšanje javnega prevoza in mobilnosti na splošno.  

S pomočjo vaših mnenj bomo poskali rešitve za dostopno, učinkovito, okolju prijazno, varno, hitro in cenovno sprejemljivo storitev javnega prevoza.  

Prosimo vas, da si vzamete čas in izpolnite anketo v nadaljevanju. 

Trenutno ste v predogledu ankete!
Odgovori se ne bodo shranili v bazo!

Naprava:

Skoči na:

Omogoči komentarje in shranjevanje testnih podatkov

Predogled - podatki se ne shranjujejo.
OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>